Over

Hallo allemaal,


Mijn naam is Tessa Maessen, 30 lentes jong en 1.55 meter groot. Ik heb bruine ogen – al zijn ze in de zon ook behoorlijk groen – en donkerblond haar. Mijn lievelingskleur is blauw en hakkenschoenen zijn een must. Mijn favoriete eten… dat antwoord moet ik jullie even schuldig blijven. Ik hou namelijk heel erg van eten. Maar dat terzijde, dit is geen website over eten. Mijn hobby’s spelen zich vooral af op het podium; zingen, in musicals spelen en presenteren. Ook snowboarden en duiken vind ik heel tof, geen standaard sporten. Obviously houd ik ook van schrijven. En van Engelse woorden.
Ik heb een lieve vriend (Maurice), een zusje (Ankie), een stiefzus (Sanne) en twee stiefbroers (Pim en Jop). Mijn moeder heet Caroline en mijn stiefvader is Wen Kortooms. Mijn vader, Erik Maessen, is in 2008 helaas overleden aan kanker.
Mijn vader was muzikant, dus muziek speelt een grote rol in mijn leven. Ik denk in liedjes en in songteksten. Meestal heel leuk, maar zo’n “Ohrwurm” is niet altijd even bevorderlijk voor de nachtrust. Zeker niet als je bedenkt dat ik sowieso al een nachtmens ben en toch écht een overdag-baan heb.
Over mijn baan gesproken; ik ben Communicatie Manager bij Attractiepark Toverland. Ik mag ervoor zorgen dat Toverland zo veel en zo vaak mogelijk positief(!) in de publiciteit komt. Je kunt je voorstellen dat ik in mijn vrije tijd ook graag attractieparken bezoek. De meest recente trip? In april/mei 2019 ging ik naar Disney Hong Kong en Disney Shanghai :). Waarbij we natuurlijk ook de nodige cultuur hebben opgesnoven. Het hoogtepunt? Een bezoek aan de Chinese muur!
Waar mijn website over gaat? Simpel, over mijn leven. Over de triumphs and struggles van een 30-jarige, die alles uit het leven wil halen.

Hopelijk tot snel, x Tessa