Sweet dreams or a beautiful nightmare

Hallo allemaal,

Vijvers_Toverland
Daar ben ik weer! Ditmaal wil ik jullie vertellen over mijn dromen. Niet de dromen op het gebied van vakanties, huizen en auto’s, maar de dromen die ik ’s nachts heb. De dingen die ik overdag meemaak, uiten zich nacht na nacht namelijk in de meest waanzinnige dromen.

De eerste droom die ik me kan herinneren is van toen ik nog heel jong was, een jaar of 6. De droom begon fijn; mijn vader en ik waren aan het schaatsen op een bevroren sloot en het ijs was heerlijk glad. Op een gegeven moment kwam echter de drietand van koning Triton (juist, die uit De Kleine Zeemeermin) aangevlogen. Deze wilde me in mijn achterste prikken. Ik wist niet hoe snel ik er op mijn schaatsen vandoor moest gaan.. Uiteindelijk heeft deze droom dusdanig veel indruk op me gemaakt dat ik wel een jaar lang op mijn rug heb geslapen. De drietand kon me immers niet door de matras heen prikken, toch?
Ik heb ook terugkerende dromen. De meest vervelende is de droom waarin mijn tanden in kruimels uiteenvallen in mijn mond. Afschuwelijk! Een andere klassieker is de droom waarin ik naar het toilet moet en terechtkom in een ruimte vol toiletpotten zonder hokjes eromheen. No way dat ik daar op ga zitten! De fijnste is de droom waarin ik kan vliegen.
Mijn meest recente droom, die van vannacht, is een goed voorbeeld van mijn gebruikelijke droompatroon. Gisteren ben ik voor Omroep Reindonk bij het WK Bokkenollen in Griendtsveen geweest. Hierbij leggen teams een parcours vol hindernissen af met een dienblad bockbier in de hand. Het team dat uiteindelijk het meeste bockbier overhoudt, wint. Daarna ben ik naar de Halloween Fright Nights in Walibi geweest.
Mijn droom? Mijn moeder en ik bezochten de Fright Nights en gingen in het nieuwe haunted house The Clinic. Eenmaal binnen bleek dit haunted house het parcours van het Bokkenollen te zijn en moesten we de route met een dienblad witte wijn afleggen. Doel van de scare actors; ons dusdanig laten schrikken dat we het dienblad met wijn lieten vallen. Juist!
Mijn dromen zijn intens, maar ik zou het eerlijk gezegd niet anders willen. Benieuwd wat mijn dromen vannacht weer voor me in petto hebben..!

Sweet dreams, Tessa

3 gedachten over “Sweet dreams or a beautiful nightmare”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *