It’s a small world after all

Hallo allemaal,

Wheel of Wonder – Coney Island

Long time no see, maar ik heb allesbehalve stilgezeten. In de afgelopen maanden ben ik verhuisd naar het bruisende Eindhoven, heb ik binnen Toverland een nieuwe functie gekregen, ging ik voor het eerst backpacken in – je raadt het nooit – Indonesië en vloog ik met m’n nicht Janou naar m’n nicht Auke in New York.

First things first. Eindhoven dus. Nu ben ik een officiële Limbander, of is het een Braburger? Heerlijk om alles gewoon binnen handbereik te hebben. Legio mogelijkheden op thuisbezorgd.nl (al probeer ik natuurlijk zo vaak mogelijk zelf te koken), de supermarkt is elke dag tot 22:00 uur geopend en uiteraard geniet ik regelmatig van alle toffe evenementen die hier georganiseerd worden. De Feel Good Market op Strijp-S, op nog geen 10 minuten lopen van mijn huis, is een echte aanrader.

Bij Toverland mag ik mezelf tegenwoordig communicatie manager noemen. Op dit moment ben ik druk bezig met de communicatie rondom de uitbreiding die voor 2018 op de planning staat. Voor degenen die het nog niet weten: we krijgen een nieuw entreegebied én een nieuw themagebied en worden hiermee anderhalf keer zo groot! Volgende week dinsdag, 26 september, gaan we tijdens een persconferentie meer details onthullen. En diezelfde avond stap ik met enkele collega’s in het vliegtuig naar Berlijn om de dag erna tevens een persconferentie te houden op de European Attraction Show (EAS). Zó spannend! Woordvoering, persberichten schrijven, communicatieplannen bedenken, persconferenties organiseren: ik heb nu écht mijn grootste passie gevonden!

En dan… Indonesië. M’n vakantie kwam eraan en ik vond het zonde om twee weken thuis te blijven. Spontaan boekte ik samen met een vriend een vlucht naar Indonesië (retour, no worries). Binnen een paar weken kocht ik een backpack, haalde ik de benodigde inentingen en bestelde ik de Lonely Planet. Daar gingen we! Indonesië is een prachtig land; qua natuur, qua cultuur en qua mensen. Ze zijn zo vriendelijk en behulpzaam! Het is onmogelijk om al mijn ervaringen in deze blog op te schrijven, daar zal ik een aparte blog aan wijden. Maar voor nu: m’n langgekoesterde wens om tijdens het duiken een schildpad te zien ging in vervulling en ik leerde surfen. De dag erna had ik verschrikkelijke spierpijn, maar wat was het tof! Kokosmelk is verrukkelijk en je kunt me altijd wakker maken voor kip met cashewnoten. Maar na twee weken rijst snakte ik naar een hamburger met friet ;-).

Tenslotte: van Azië naar Amerika. Mijn nicht Janou en ik gingen op bezoek bij mijn nicht Auke, die in New York werkt als au pair bij een heel lief gezin. Als echte New Yorkers gingen we picknicken in Central Park. Als echte toeristen bezochten we Top of The Rock, Brooklyn Bridge en Times Square. Ook mocht met ons attractieparken-DNA een bezoekje aan Coney Island niet ontbreken. Op een regenachtige dag bezochten we het 9/11 museum, heel indrukwekkend en intens. Het was mijn eerste bezoek aan New York, maar zeker niet het laatste. Wat een wereldstad!

Oeps, mijn verhaal is nu wel erg lang geworden. Voor degenen die tot het einde gekomen zijn: bedankt en ik hoop dat jullie ervan genoten hebben!

Tot de volgende keer,
X Tessa

Wereldwonder Borobudur in Indonesië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *