Rolling on my roller coaster

Hi allemaal,

Bij de bouw van Fenix

Hebben jullie ook wel eens het gevoel dat jullie leven een rollercoaster is? Jullie kennen ongetwijfeld de volgende quote:
“Life is like a roller coaster. It has its ups and downs.
But it’s your choice to scream or enjoy the ride.”

Nou, mijn roller coaster gaat op dit moment heel snel: naar beneden, naar boven, over de kop en weer dóór. Maar gelukkig gil ik meestal van plezier! Want moet je eens kijken waar ik mee bezig mag zijn: Toverland opent op 7 juli het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon. En in dat laatstgenoemde gebied wordt op dit moment druk gebouwd aan de spectaculaire wing coaster Fenix! Een achtbaan van 40 meter hoog, met een topsnelheid van 95 kilometer per uur én drie inversies. En daar mag ík de wereld dus over vertellen :-).

In zo’n twee maanden tijd wordt deze prachtbaan opgebouwd. En dat gaat snel! Vorige week bereikte Fenix het hoogste punt en sinds vandaag staat de eerste looping er al. Natuurlijk moesten daar foto’s van gemaakt worden en daar was ik vandaag nou nét niet op voorbereid. Dus daar ging ik dan: in m’n nieuwe jurkje, met het o zo flatteuze bouwhesje aan en met m’n panty in de bouwschoenen (note to self: altijd een paar sokken bij de hand hebben). Uiteraard mocht ook mijn helm niet ontbreken, want safety first! Maar hee… mij hoor je niet klagen. Stiekem ben ik de allergrootste fan van het attractiepark waar ik werk. En vind ik het geweldig dat ik vooraan mag – nee moet – staan bij alle mijlpalen op de bouw. Maar goed ook trouwens, want met mijn 1.55 meter kan ik het anders niet zo goed zien ;-). #lovemyjob

Liefs, Tessa

Fenix wordt indrukwekkend hoog!

Eén gedachte over “Rolling on my roller coaster”

 1. In 2007 was ik voor het eerst in Toverland voor de opening van Troy en ik geloofde mijn ogen niet…De eerste GCI In Nederland, en dat nog wel in een klein parkje!
  Toen ik voor het eerst in Toverland was voelde ik heel goed de ambitie die het park heeft om een toppark te worden…en dat is ook gebeurd!
  Ik blijf het ongelofelijk vinden dat er gewoon een B&M wordt gebouwd in Toverland!(De Ferrari onder de Coasters)

  Sinds 2007 kom ik jaarlijks terug voor mijn ritje in Troy en zie het park groeien en steeds mooier worden.

  Het is geweldig om nu ook sinds enkele jaren met mijn 2 dochters dit mooie park te kunnen bezoeken!

  Mvg, Jeroen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *