I just came to say hello!

Hallo allemaal,

Welkom op mijn website! Ik ben “achter de schermen” hard aan het werk om er iets moois van te maken, maar wilde me alvast aan jullie voorstellen:

That´s me!
That´s me!

Mijn naam is Tessa Maessen en terwijl ik dit schrijf ben ik 26 lentes jong en 1.55 meter groot. Ik heb bruine ogen – al zijn ze in de zon ook behoorlijk groen – en donkerblond haar. Mijn lievelingskleur is blauw en hakkenschoenen zijn een must. Mijn favoriete eten.. dat antwoord moet ik jullie even schuldig blijven. Ik hou namelijk heel erg van eten. Maar dat terzijde, dit wordt geen website over eten. Mijn hobby’s spelen zich vooral af op het podium; zingen, in musicals spelen en presenteren. Daarnaast duik ik graag; onder water kom ik tot rust. Obviously houd ik ook van schrijven. En van Engelse woorden.
Ik heb een zusje (Ankie), een stiefzus (Sanne) en twee stiefbroers (Pim en Jop). Mijn moeder heet Caroline en mijn stiefvader is Wen Kortooms. Mijn vader, Erik Maessen, is in 2008 helaas overleden aan kanker.
Mijn vader was muzikant, dus muziek speelt een grote rol in mijn leven. Ik denk in liedjes en in songteksten. Meestal heel leuk, maar zo’n “Ohrwurm” is niet altijd even bevorderlijk voor de nachtrust. Zeker niet als je bedenkt dat ik sowieso al een nachtmens ben en toch écht een overdag-baan heb.
Over mijn baan gesproken; ik ben manager entertainment bij Attractiepark Toverland. Ik mag mij bezighouden met de organisatie van alle shows, het entertainment en de publieksevenementen zoals de Halloween Nights. Een topbaan! In mijn vrije tijd ben ik presentatrice voor Omroep Reindonk; hierbij ontmoet ik de meest bijzondere mensen in de gemeente Horst aan de Maas.
Waar mijn website dan wel over gaat? Simpel, over mijn leven. Over de triumphs and struggles van een 26-jarige, die alles uit het leven wil halen.

Hopelijk tot snel, x Tessa

Eén gedachte over “I just came to say hello!”

  1. Hee Tessa,
    Wat leuk dat jij ook je eigen blog hebt. Echt ook heel erg mooi, kwetsbaar en leuk geschreven, zit in de genen 😉.
    Blijf je zeker volgen!
    Succes met de volgende blogs!
    Groetjes Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *